16.11: Virtuele opendeur Digitale Methode

16.11: Virtuele opendeur Digitale Methode

We nodigen je graag uit voor de Virtuele Opendeur van Digitale Methode op 16 november om 19u. Ontdek hoe reeds 140 scholen klassieke handboeken met succes vervangen door Digitale Methode.
 
Op korte tijd hebben de leerinhoud, kwaliteit en de functionaliteiten van het platform heel wat leerkrachten overtuigd. Inspireren en informeren, dat is het doel van deze Virtuele Opendeur. Gebruikers getuigen, leerlingen, leerkrachten en directies vertellen over de keuze voor Digitale Methode en het gebruik in de klas. Auteurs inspireren, stuk voor stuk topleerkrachten die weten hoe je leerstof activerend en interactief kunt brengen. Digitale Methode duikt ook in de inhoud voor de verschillende methodes voor eerste, tweede en derde graad en demonstreert de belangrijkste functionaliteiten van het platform. Zo bieden ze o.a. op onderstaande vragen een antwoord.

  • Hoe gaan tienduizenden leerlingen en leerkrachten aan de slag met deze vernieuwende, allesomvattende Digitale Methodes? 
  • Hoe wordt de computer zo op een didactisch onderbouwde, evenwichtige manier ingezet? 
  • Hoe ga je er concreet mee in de klas aan de slag? 
  • Welke uiteenlopende werkvormen worden er toegepast? 
  • Hoe zorg je voor meer samenwerking als vakgroep? 
  • Hoe zorgt dit voor een hogere motivatie en meer betrokkenheid bij de leerling?

 
Deel dit met collega’s via www.digitalemethode.be/opendeur of schrijf je in via www.digitalemethode.be/inschrijven. Ontdek zo in 45 minuten hoe Digitale Methode de perfecte partner wordt voor laptops in de klas.

Inschrijven

Artikels met gelijkaardige interesses