Bereik potentiële leerlingen en hun ouders voor, tijdens én na de opendeurdag

Bereik potentiële leerlingen en hun ouders voor, tijdens én na de opendeurdag

De onzekerheden stijgen weer; gaan de opendeurdagen én informatieavonden door of niet? Moeten bezoekers de Covid Safe App laten zien en hoe zit het met looproutes? Door de Open deur App in te zetten voor jouw school ben je aanwezig tijdens het hele traject van de schoolkeuze.

Wij zijn ervan overtuigd dat ook als corona er niet zou zijn, een combinatie tussen fysiek en online het meeste effect heeft. Zo bereik je de jonge doelgroep namelijk niet alleen tijdens de opendeurdag of informatieavond maar in hun hele oriëntatiefase.

De voordelen van de Open deur App t.o.v. een website:

  • Stuur eenvoudig pushberichten en bereik in één klap iedereen;
  • Verras en creëer looproutes met de unieke speurtocht functionaliteit;
  • En verzamel direct contactgegevens van potentiële leerlingen/ ouders.

De Open deur App heeft vorig jaar zijn dienst al bewezen met: 45.000 downloads, 115 apps, 1.500 verstuurde berichten én veel positieve reacties:

“Ouders geven aan dat een app veel toffer is voor leerlingen. Zij willen swipen in een app en niet klikken op een website." - Heilig Hartinstituut

‘’De app springt meteen in het oog. Het ziet er catchy uit, het is bijzonder gebruiksvriendelijk en enorm doeltreffend. Via de app maak je als school zeker het verschil!” – MSKA Roeselare

De app zorgt voor meer betrokkenheid, een groter bereik en een modern imago. Bepaal zelf in welke stijl de app komt en welke functies deze bezit. Inzetbaar voor, tijdens én zeker ook na de opendeurdagen en informatieavonden.

Ben je benieuwd naar de inzet van een app en of het bij jouw school past? Test hem dan nu gratis of plan een online demo in.

Start proefperiode

Artikels met gelijkaardige interesses