De online ICT-praktijkweek keert terug

De online ICT-praktijkweek keert terug

Dat onze live ICT-praktijkdag op 6 februari in Leuven een groot succes wordt, is geen geheim meer. Met al meer dan 800 inschrijvingen kijken we reikhalzend uit naar deze dag. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt een online herkansing tijdens de week van 13 tot en met 17 februari 2023.

Hoe ziet zo'n online week er juist uit? Op maandag 13 en vrijdag 17 februari kan je opnieuw genieten van de gratis online ICT-markt. We verwelkomen tal van nieuwe partners die opnieuw het beste van zichzelf geven tijdens een webinar van 30 minuten. Deze twee dagen zijn gratis virtueel te bezoeken, maar inschrijven blijft verplicht.

Van dinsdag 14 februari tot en met donderdag 16 februari organiseren we online sessies gegeven door en voor directies, ict-coördinatoren en leerkrachten uit basis-, secundair, lerarenopleidingen en volwassenenonderwijs . We spreiden verschillende ICT-opleidingen over drie dagen en nodigen tal van experten uit zodat jullie zonder twijfel met heel wat praktische tips en tools aan de slag zullen kunnen gaan. Deze dagen kan je beschouwen als volwaardige digitale nascholingen, we vragen een kleine bijdrage maar de kostprijs is uiteraard heel wat lager dan een traditionele live nascholing.

Bekijk het voortdurend groeiende aanbod op onze website. Na jouw welverdiende vakantie starten de inschrijvingen en kan je het definitieve programma bekijken.

URL: www.ictweek.be

Ik neem al even een kijkje op de website van de ICT-praktijkweek

Artikels met gelijkaardige interesses