De voordelen van Acer ChromeOS-apparaten

De voordelen van Acer ChromeOS-apparaten

Wist je dat Acer ChromeOS-apparaten verschillende voordelen hebben, ook voor jouw school? Benieuwd naar de voordelen? 

1. Betaalbaarheid: Chromebooks zijn over het algemeen betaalbaarder dan de meeste laptops en tablets op de markt, waardoor het makkelijker is om de aankoop van meerdere apparaten voor een school of klaslokaal te rechtvaardigen. Bovendien is het mogelijk om middels Smart Financing of DaaS oplossing de kosten te spreiden zodat u meer geld overhoudt voor waar jouw school goed in is: lesgeven.

2. Eenvoudige beheer: ChromeOS-apparaten worden centraal beheerd via de Google-beheerconsole, wat het makkelijk maakt voor de verantwoordelijke om apparaten te implementeren, beheren en bijwerken. Hierdoor wordt de belasting van de IT-afdeling verlaagd.

3. Veiligheid: ChromeOS-apparaten bieden ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals automatische updates, sandboxing en antivirusbeveiliging, waardoor deze apparaten minder kwetsbaar zijn voor malware en andere beveiligingsrisico's. Tot op heden zijn er geen ransomware aanvallen bekend op ChromeOS.

4. Eenvoudig te gebruiken: ChromeOS is ontworpen met eenvoud in gedachten en is makkelijk te gebruiken, zelfs voor jongere studenten. De interface is intuïtief en de apps en tools zijn makkelijk toegankelijk.

5. Samenwerking: ChromeOS-apparaten zijn gebaseerd op cloudtechnologie en worden geleverd met Google-apps zoals Google Docs, Sheets en Slides, waardoor samenwerking en delen van documenten gemakkelijk worden gemaakt.

6. Duurzaamheid: ChromeOS-apparaten hebben over het algemeen een langere batterijduur dan andere laptops, waardoor ze langer kunnen worden gebruikt zonder dat ze hoeven te worden opgeladen. Dit scheelt in de energiekosten voor jouw school.

Al met al zijn Acer ChromeOS-apparaten een populaire keuze in het onderwijs vanwege hun betaalbaarheid, beheersbaarheid, veiligheid, eenvoudig gebruik en samenwerkingsmogelijkheden. Wil je meer weten over Acer ChromeOS apparaten? Kom dan op woensdag 1 en donderdag 2 maart langs op de Sett beurs in Gent en bezoek onze Acer Computer stand (1523), we vertellen je er graag alles over.

Advertentie

Artikels met gelijkaardige interesses