Flanders Education Summit - Ben je klaar om de digitale transformatie verder vorm te geven?

Flanders Education Summit - Ben je klaar om de digitale transformatie verder vorm te geven?

De digitalisering van het onderwijs in Vlaanderen werd door Digisprong op gang getrokken. Drie jaar later staat het onderwijs voor de volgende uitdaging: 'Hoe zetten we deze digitalisering op een duurzame manier verder?'
 
Ben je klaar om de digitale transformatie verder vorm te geven?
 
Flanders Education Summit biedt een antwoord op de vraag 'Hoe veranker ik doordacht ICT-gebruik in het leren en hoe creëer ik een duurzame leeromgeving.' Tijdens Flanders Education Summit kan je diverse workshops, presentaties en een educatieve beurs bezoeken op de Corda Campus, in Hasselt op 28 september 2023. 

In de verschillende workshops, met focus op het basis- en secundair onderwijs, ontdek je onder andere de digitaliseringsmogelijkheden van Microsoft, Apple, Google, SmartSchool en Bookwidgets.

We stellen de dag open voor iedereen uit het onderwijslandschap: directies, leraren, zorgcoördinatoren, beleidsmedewerkers.... Ook voor het ondersteund personeel worden tracks voorzien die inzicht geven in hoe zij hun taken kunnen versnellen en vereenvoudigen met de digitale tools van morgen.

Advertentie
Dit wil ik niet missen, ik bestel meteen mijn ticket

Artikels met gelijkaardige interesses