ICT-dag(en), AI, OMG, Digitelle... Ontdek onze evenementen voor het nieuwe schooljaar

ICT-dag(en), AI, OMG, Digitelle... Ontdek onze evenementen voor het nieuwe schooljaar

Impact Connecting organiseert weer tal van boeiende evenementen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste vernieuwingen binnen het onderwijs? Noteer dan onderstaande data.

We starten het nieuwe schooljaar met de ICT-onderwijsmarkt op 3 en 5 oktober 2023. Alleen hier ontdek je nu al het aanbod van heel wat partners tijdens een webinar van 30 minuten. Deelname aan de onderwijsmarkt is volledig gratis. Inschrijven binnenkort. Onze eerste partners:

 

In november starten we een webinarreeks over Onderwijs Met AI. Je ontdekt er het beleid van scholen rond AI, AI-toepassingen die leerkrachten in hun les(voorbereiding) gebruiken, tips rond didactiek, ethiek en privacy, ... Wil je op de hoogte blijven van deze boeiende technologie? Sluit je dan ook meteen aan op onze Onderwijs Met AI Facebookgroep.

Op 5 februari 2024 keert de ICT-praktijkdag terug naar Leuven. De grootste ICT-nascholingsdag in Vlaanderen mag je absoluut niet missen. Met standaard meer dan 100 hands-on workshops, een inspirerende ICT-onderwijsbeurs én concreet inzetbare ICT-toepassingen is dit zonder twijfel één van de leerijkste nascholingsdagen voor heel het team.

 

Op 28 & 29 februari 2024 kan je ons vinden op Sett Mechelen met een OMG-eiland! De eerste editie van OMG, Onderwijs Met Games, in Kortrijk was een groot succes. Op Sett nodigen we enkele van onze partners uit om jullie te overtuigen van de kracht van games in het onderwijs. Het OMG-eiland maakt deel uit van de gratis expo op Sett.

 

Tot slot organiseren we op 13 mei 2024 een uniek, nieuw evenement in AntwerpenDigitelle zet in op vrouwelijke rolmodellen binnen ICT. Een unieke ICT-praktijkdag met vrouwelijke leerkrachten die hun praktijkervaringen en heel wat inspirerende expertise delen. 

Meer informatie over onze evenementen

Artikels met gelijkaardige interesses