ICT-praktijkdag: ontdek het enorme aanbod van dé ICT-studiedag

ICT-praktijkdag: ontdek het enorme aanbod van dé ICT-studiedag

Op maandag 5 februari 2024 verzamelen al meer dan 600 leerkrachten, ICT-coördinatoren en directies in Leuven voor dé jaarlijkse ICT-studiedag.

Ook dit jaar vind je er weer keuze uit 130 hands-on workshops, ook voor wie nog niet zo vertrouwd is met ICT in de klas.
De ICT-praktijkdag is het ideale moment om je eerste stappen te zetten in een nieuwe ICT-toepassing of om je uitgebreide kennis nog te verbreden.

We zetten enkele sessies in de kijker:

Deze vijf workshops zijn bijna volzet, wacht dus niet lang meer:

Naast de hands-on workshops ontdek je ook dit jaar een mooi aanbod van onze partners op de ICT-beurs. Microsoft, Google for Education en Signpost brengen je samen met tal van andere standhouders in aanraking met het onderwijs van de toekomst. Kom gerust even langs tijdens het ontbijt, de heerlijke broodjeslunch, of de receptie.

Op zoek naar meer inspiratie tijdens de middagpauze? Sluit dan zeker aan bij enkele interessante middagpresentaties, de volledige agenda komt binnenkort online.

De dag starten we trouwens traditiegetrouw met twee niet-te-missen keynotes.

Met zo'n aanbod is de ICT-praktijkdag dé studiedag voor het volledige schoolteam. Nog niet ingeschreven? Waar wacht je nog op?

Ik schrijf me meteen voordelig in

Artikels met gelijkaardige interesses