ICT-praktijkdagnieuwsbrief: Alles over edtech (Educatieve Technologie)

ICT-praktijkdagnieuwsbrief: Alles over edtech (Educatieve Technologie)

Door in te schrijven voor de ICT-praktijkdag abonneer je ook op de nieuwsbrief van de ICT-praktijkdag. Dat is wettelijk in orde, want we moeten je als deelnemer kunnen informeren over de ICT-praktijkdag waarvoor je inschreef. 

Die nieuwsbrief bevat soms ook nieuws over ICT-toepassingen, andere evenementen, ICT-dagpartners, ... en sturen we niet vaak uit.: een vijftal keer per jaar. 

We deden een bevraging over de inhoud in de meest recente editie. Resultaat: deze nieuwsbrief die rijk is aan informatie over educatieve technologie en die de link legt met de klaspraktijk, werd heel goed onthaald: ALLE personen die het formulier invulden, vonden de nieuwe aanpak heel geslaagd.

Om die reden hebben we werk gemaakt van Eduzine; een geheel nieuw platform waarlangs we de nieuwsbrief van de ICT-praktijkdag zullen versturen, onder de naam EDTECH. Nieuw, een jaar aan gewerkt! We wilden ons immers volledig in orde stellen met de GDPR-wetgeving. Op Eduzine kan je jouw persoonsgegevens inkijken, wijzigen en schrappen. Je kan er duidelijk aangeven welk nieuws je wil ontvangen.

Via Eduzine.be zullen op termijn ook andere nieuwsbrieven worden verstuurd. Je bepaalt waarop je wil abonneren. We schrijven je nooit automatisch in, zoals ooit was gebeurd bij de ICT-praktijkdagnieuwsbrief. 

Bovendien heeft deze nieuwe nieuwsbrief EDTECH een eigen archief, te vinden op www.eduzine.be/edtech én kan je ook alleen op deze nieuwsbrief abonneren, zonder te moeten inschrijven voor de ICT-praktijkdag. Ook dat is een hele verbetering!

Wie registreert op www.ictdag.be, zal voortaan enkel nieuws krijgen van de ICT-praktijkdag en partners. Uitschrijven kan via het profiel op www.ictdag.be. Doe je dat, dan word je niet meer ingelicht over de volgende ICT-praktijkdag.

 

Artikels met gelijkaardige interesses