Interactief aan de slag met de meesterwerken van James Ensor

Interactief aan de slag met de meesterwerken van James Ensor

Please, Touch the Artwork 2 is nu GRATIS te downloaden op smartphones/tablets via de Apple Appstore of Google Play en op Windows/Mac via Steam. Er zijn geen advertenties, geen verborgen kosten en geen betaalde DLC - gewoon een gratis spel om in je eigen tempo van te genieten.

Duik in de wereld van James Ensor, de Belgische pionier van de moderne kunst, met Please, Touch The Artwork 2: Verken zijn iconische schilderijen in een gezellig en meeslepend kunstavontuur vol verrassingen. Help eigenzinnige personages verloren voorwerpen terug te vinden en herstel gaten in de wereldberoemde schilderijen.

Het spel werd gemaakt met de steun van de Vlaamse regering, ter gelegenheid van het Belgische EU-voorzitterschap 2024 en om de 75e verjaardag van het overlijden van James Ensor te vieren. Door het spel gratis beschikbaar te stellen, kan iedereen ervan genieten zonder drempels.

Voor meer informatie en om het spel te downloaden kan je de officiële website checken. Ga vandaag nog met ons mee op dit artistieke avontuur!

Je kan het spel ook ontdekken op het OMG-eiland, volgende week tijdens Sett Mechelen.

Advertentie
Hier wil ik meteen mee aan de slag

Artikels met gelijkaardige interesses