Kom volgende week naar Sett!

Kom volgende week naar Sett!

Nog maar één week alvorens Sett de deuren van de Nekkerhal opent voor een tweedaagse boordevol onderwijsinspiratie! Op 28 & 29 februari verwelkomt Sett er meer dan 3000 directeurs, leerkrachten, ICT-coördinatoren en nog veel meer andere beslissingsnemers die nieuwsgierig zijn naar de onderwijstechnologieën van morgen. 

En dat mag jij, als onderwijsprofessional met een passie voor innovatie, niet missen! Registreer vandaag nog gratis voor een beursbezoek!

Op de interactieve beurs ontdek je ook voor het eerst het gloednieuwe OMG-plein. Je gaat er aan de slag met het aanbod van BookWidgets, Tyyp, Nintendo, MediaJungle, Thomas Waterzooi, Dexr en GameChangers. Het OMG-plein werd mogelijk gemaakt door de steun van het VAF en SmartGames, uiteraard ontdek je ook het aanbod van deze partners. Naast demo's van deze partners kan je op beide dagen gratis aansluiten bij tal van interessante presentaties over serious games, gamification, spelend leren, VR, AR en AI.

Naast het OMG-plein valt er een ruim aanbod van tal van exposanten te bezoeken. Op de expo leer je ook de toekomstklassen kennen, dit jaar ontdek je de GO! Tienerschool VONK! uit Hoeilaart.

Met de komst van VONK! maak je op Sett kennis met een volledig nieuw concept van onderwijs. VONK! is een gloednieuwe Tienerschool binnen GO! met enkel een eerste graad secundair A-stroom die focust op twaalfjarigen voor wie de overstap naar het secundair een spannende gebeurtenis is. Het centrale thema is daarom ‘vuur’, naar het brandende verlangen om leerlingen te ondersteunen en versterken. Ze hanteren een leerlinggecentreerde aanpak waarbij elke leraar fungeert als coach. Een leraar bij VONK! moet in staat zijn om af en toe de vakpet af te nemen en meer een begeleider te zijn in het versterkingsproces.

Meer informatie over de toekomstklassen kan je hier nalezen.

Een mini-ICT-praktijkdag op Sett Mechelen? Zeker!

Ook dit jaar ondersteunt Impact Connecting Sett Mechelen door een mini-ICT-praktijkdag te organiseren met boeiende workshops en lezingen. Deze workshops en lezingen zijn betalend maar meer dan de moeite waard. Blader gerust even door de workshops en lezingen, je vindt zonder twijfel extra waarde voor jouw bezoek aan Sett Mechelen.

Sett Mechelen mag ik niet missen, ik kies meteen mijn ticket

Artikels met gelijkaardige interesses