Maak gebruik van ChatGPT in het onderwijs

Maak gebruik van ChatGPT in het onderwijs

Overal lees je erover, ChatGPT, de artificiële intelligentie die de wereld zal veroveren maar kan je het ook gebruiken in het onderwijs? Op het OMG Festival op 22 mei in Howest, Kortrijk, leer je er alles over in een workshop.

Na deze workshop zal je de vaardigheden en kennis om ChatGPT naadloos te integreren in jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht. Of je nu bezig bent met het voorbereiden van jouw volgende les of extra ondersteuning nodig hebt in de klas, ChatGPT is er om je te helpen.

Ben je bijvoorbeeld een wiskunde- of fysicaleerkracht die graag de lessen opfleurt met visuele hulpmiddelen en grafieken? Geen zorgen, je hoeft geen programmeergenie te zijn om dit voor elkaar te krijgen. In deze sessie laten we je zien hoe je ChatGPT kunt gebruiken om jouw lessen tot leven te brengen met visuals.

 

Maar dat is niet alles - je leert ook hoe je ChatGPT kunt inzetten als studiecoach voor jouw leerlingen. Van het helpen bij het herhalen van lesstof tot het beantwoorden van brandende vragen, ChatGPT wordt de go-to bron voor jouw leerlingen. Dus maak je klaar om jouw lesstijl te revolutioneren en jouw leerlingen als nooit tevoren te betrekken!

Een basisticket voor het OMG Festival komt op € 75, volg je graag deze extra workshop, dan vragen we € 35 extra. Met het basisticket bezoek je de beurs, de keynotes en de spotlight demo's. Catering en parking zijn steeds inbegrepen.

Ik wil me graag inschrijven

Artikels met gelijkaardige interesses