Nieuw ICT-budget goed gebruiken? Regel het nog voor je vakantie!

Nieuw ICT-budget goed gebruiken? Regel het nog voor je vakantie!
Vele scholen wensen nog vóór de grote vakantie extra materiaal of diensten te ontvangen. Aan het begin van het schooljaar kan uiteraard ook. Signpost is bereid om nu al toestellen en diensten te leveren, maar pas na 1 september 2020 te factureren zodat deze extra middelen kunnen aangewend worden.

 

Signpost creëerde een specifiek impulsaanbod. Dit is prijs/kwaliteit het beste op de markt én heel belangrijk: onmiddellijk leverbaar. Let wel op: de stocks zijn niet onuitputtelijk.

Hardware

Tijdens de coronacrisis is duidelijk geworden dat leerkrachten en leerlingen laptops nodig hebben om digitaal les te kunnen volgen of voorzien. Daarom is er een extra actie op bepaalde – veel gevraagde – toestellen en materialen, zoals:

  • een gratis oplaadkast bij de aankoop van bepaalde toestellen;
  • specifieke acties op Windowstoestellen, Chromebooks, audiovisueel materiaal, ….

Een concreet aanbod ontvangen?
Dat kan door een mail te sturen. Signpost bekijkt met jou en je school naar wat jullie specifiek op zoek zijn.  

Software

De Academic Software oplossing biedt een antwoord op alle noden naar softwarelicenties voor leerkrachten en leerlingen. Dit portaal kan je vergelijken met Spotify of Netflix, maar bevat softwaretitels die leerkrachten en/of leerlingen thuis nodig hebben voor het behalen van hun leerplandoelstellingen. Vooral in deze tijden van digitaal en afstandsonderwijs heeft dit ervoor gezorgd dat iedereen thuis ook uitgerust was met de juiste pakketten. Je kan het portaal bereiken via je Smartschool-, O365- of Google-account van je school.

Meer informatie vind je op www.signpost.be/ASSecundair of via mail.

Digitale content

De afgelopen maanden mocht Signpost ook duizenden leerkrachten ondersteunen met digitale leermiddelen. WeZooz Academy, dat gratis werd opengesteld, bleek in afstandsonderwijs een enorm handige toegevoegde waarde op eigen lesmateriaal of klassieke handboeken. Ondersteun met deze duizenden lesvideo’s ook komend schooljaar leerkrachten en leerlingen. Signpost zorgt voor een mooie korting.

Voor vier vakken in de 1ste graad secundair onderwijs lanceert Signpost een allesomvattende, interactieve Digitale Methode. De eerste 15 scholen starten hier in september mee en halveren zo de boekenkost voor de leerlingen.  

Wens je meer informatie over deze digitale leermiddelen? Laat het ons weten via deze formulieren en de Signpostadviseurs nemen contact op.

 

Artikels met gelijkaardige interesses