Onze evenementen voor het nieuwe schooljaar

Onze evenementen voor het nieuwe schooljaar

Noteer onze data en informeer ook je collega's.

We starten het nieuwe schooljaar met de ICT-onderwijsmarkt op 3 en 5 oktober 2023. Tijdens dit evenement ontdek je het aanbod van heel wat partners tijdens een webinar van 30 minuten. Deelname aan de onderwijsmarkt is volledig gratis. Inschrijven vanaf september.

Op 5 februari 2024 keert de ICT-praktijkdag terug naar Leuven. De grootste ICT-nascholingsdag in Vlaanderen mag je absoluut niet missen. Met standaard meer dan 100 hands-on workshops, een inspirerende ICT-onderwijsbeurs én concreet inzetbare ICT-toepassingen is dit zonder twijfel één van de leerijkste nascholingsdagen voor heel het team.

Op 28 & 29 februari 2024 kan je ons vinden op Sett Mechelen met een OMG-eiland! De eerste editie van OMG, Onderwijs Met Games, in Kortrijk was een groot succes. Op Sett nodigen we enkele van onze partners uit om jullie te overtuigen van de kracht van games in het onderwijs. Het OMG-eiland maakt deel uit van de gratis expo op Sett.

 

Tot slot organiseren we op 13 mei 2024 een uniek nieuwe evenement in AntwerpenDigitelle zet in op vrouwelijke rolmodellen binnen ICT. Een unieke ICT-praktijkdag met vrouwelijke leerkrachten die hun praktijkervaringen en heel wat inspirerende expertise delen. 

Meer informatie over onze evenementen

Artikels met gelijkaardige interesses