Schrijf je in voor de gratis EduDay voor directies

Schrijf je in voor de gratis EduDay voor directies

Als directeur ben je de hele dag druk in de weer om alles in goede banen te leiden op jouw school. We begrijpen dan ook dat jouw tijd kostbaar is. Daarom wil Microsoft - in navolging van onze EduDay op de VUB in november - je een bondig en gratis online event aanbieden dat je toelaat om het maximale uit het Microsoft aanbod te halen en zo wat druk van de ketel te halen.

Op 25 april 2023 voorziet Microsoft van 9.30 uur tot 10.45 uur een online programma speciaal voor directies. We delen de sessie op in 3 grote blokken. Ontdek ze hieronder.

  • Hoe kun je leren versterken met je digitale klas? Teams als digitaal klaslokaal met opdrachten- en cijfermodule, leesvoortgang, Reflect… Maar ook leerversnellers en de insluitende lezer.
  • Welke voordelen bieden Windows-toestellen? Inzetten op inclusie, toegankelijkheid en veiligheid. Beheer je toestellen vanuit één platform. Ontdek Surface SE met een cloud first beleid.
  • Hoe neem je administratieve druk weg op je school? Tools die je al hebt, kan je eenvoudig inzetten om te vereenvoudigen. Van fiets-vergoedingen tot het opvolgen van zorgleerlingen.

We hopen je op deze webinar te mogen verwelkomen. Inschrijven kan via https://aka.ms/EduDay.beluxedu.

Edu-team Vlaanderen – Microsoft BeLux

Advertentie
Dit wil ik niet missen, ik schrijf me direct in

Artikels met gelijkaardige interesses