Op zoek naar een interessante opleiding? Ontdek snel ons aanbod.

Op zoek naar een interessante opleiding? Ontdek snel ons aanbod.

Vanuit Impact Connecting organiseren we opniew enkele interessante opleidingen in ESPAI.GENT vlakbij het Gent-Sint-Pietersstation.

Benieuwd wat je de komende weken allemaal kan bijleren? 

14 maart 2023

09:00 - 12:00 Hoe maak je een knappe webshop voor je minionderneming of GIP?

Bij een minionderneming of GIP is een webshop een handige commerciële tool. Dit sluit sterk aan bij de dagdagelijkse realiteit van het bedrijfsleven, het beheer en de verkoop van goederen of producten.

Met een aantrekkelijke webshop boost je die verkoop. In deze nascholing ontdek je hoe je een succesvolle webshop opzet en uitbaat. Je oefent de technische en inhoudelijke competenties die nodig zijn om leerlingen optimaal te ondersteunen bij het opzetten van een webshop.

Kostprijs: €60

13:00 - 16:00: Eenvoudig zelfverbeterende online oefeningen maken

Je gebruikt de online oefeningen om de leerinhoud in te oefenen en te herhalen maar ook bij remediëren en differentiëren zijn ze waardevol.
Bovendien zijn deze oefeningen zelfverbeterend. Zo win je de tijdsinvestering om ze ontwerpen terug en kan je maximaal inzetten op het ondersteunen van het leerproces van leerlingen .

Tijdens deze sessie ontdek je hoe je op een eenvoudige en snelle manier online oefeningen kan aanmaken die zelfverbeterend zijn.

Kostprijs: €60

18 april 2023

09:00 - 16:00: De technische kant in een Microsoftgerichte school

De Digisprong brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Tijdens deze sessie verdiepen we ons in meerdere cases waarbij oplossingen praktisch en gericht aangepakt worden.
Aangezien we zelf een Microsoft-gerichte school zijn, is een Windows-toestel en beheerdertoegang tot de Microsoft 365 omgeving nodig.

Beide lesgevers werken samen als ICT-coördinator in de secundaire school Sint-Lievenscollege Business in Gent. Doorheen afgelopen schooljaren kwamen tal van vragen en uitdagingen op ons af rondom digitale ontwikkeling en automatisatie.

Kostprijs: €125

Ontdek het volledige aanbod en schrijf je in

Artikels met gelijkaardige interesses