Oracle Academy biedt gratis hulpmiddelen voor computeronderwijs

Oracle Academy biedt gratis hulpmiddelen voor computeronderwijs

Oracle Academy, het wereldwijde educatieve programma van Oracle, biedt gratis onderwijs- en leermiddelen - inclusief curriculum, cloud, software en professionele ontwikkeling - waarmee studenten kennis en praktische ervaring met de nieuwste technologieën opdoen. Studenten zijn hierdoor klaar voor hun toekomstige carrière in dit tijdperk van cloud computing, kunstmatige intelligentie, machine learning, data science, the Internet of Things en meer.

Oracle Academy, het wereldwijde filantropische educatieve programma van Oracle is er voor docenten over de hele wereld om technologie-onderwijs, vaardigheden, innovatie, diversiteit en inclusie te bevorderen.

Oracle Academy biedt docenten een uitgebreid curriculum in carrièrerelevante technologieën. Het modulaire curriculum omvat leertrajecten van een semester tot drie jaar en is ontwikkeld om studenten fundamentele technologische kennis en vaardigheden te bieden waarnaar een brede vraag is in verschillende loopbanen. Het volledige curriculum is ontworpen om te worden geleverd als onderdeel van een academisch studieprogramma en is afgestemd op relevante normen en examens wereldwijd.

Daarnaast biedt het Oracle Academy Cloud-programma leden van Oracle Academy en hun studenten toegang tot Oracle Cloud Free Tier, met eenvoudige sign-up en alle voordelen van het Oracle Academy- lidmaatschap. Docenten kunnen de cloud gebruiken in de klas om studenten voor te bereiden op hun toekomstige leidende rol van technologische innovator. Zowel docenten als hun leerlingen hebben toegang tot Always-Free Oracle Autonomous Database, Compute Virtual Machines (VM), object storage, data egress en andere essentiële bouwstenen die nodig zijn om applicaties te maken bovenop de Oracle Autonomous Database. Docenten profiteren bovendien van een eenmalige classroom setup, zonder dat onderhoud nodig is.

Membership Benefits

Enkele voorbeelden van de gratis benefits van het Oracle Academy Program:

  • Een uitgebreid curriculum, met onder andere Java, database en Oracle Cloud, maar ook artificial intelligence, machine learning, big data, projectmanagement en meer.
  • Toegang tot het Oracle Academy Cloud Program, wat leden toegang biedt tot Oracle Cloud Free Tier.
  • Toegang tot Oracle Academy APEX workspaces om te werken in de Oracle Database Cloud, inclusief technical support.
  • Education Bytes: korte, flexibele leermodules op alle vaardigheidsniveaus in bijvoorbeeld data science, big data, analytics, cloud/webservices, machine learning, digital assistant & AI en meer.
  • Toegang tot het online CareerCenter, waarmee studenten het curriculum kunnen verbinden met een loopbaan met op carrière gebaseerde leerinhoudmodules.
  • Toegang tot NetSuite, de cloud ERP van Oracle die zich recht op de MKB-markt. NetSuite wordt op dit moment uitgerold in EMEA voor Oracle Academy.
  • Oracle softwarelicenties, inclusief technical support.

Oracle Academy helpt inmiddels miljoenen studenten in meer dan 130 landen hands-on kennis te vergaren in allerlei technologieën en zich zo klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

In België heeft Oracle Academy op dit moment tientallen aangesloten opleidingsinstituten en faculteiten, en veel instituten hebben Oracle APEX accounts. Nog niet alle members maken gebruik van de cloud en de mogelijkheden die de technologie biedt. We werken hard om het gebruikscijfer omhoog te krijgen, om zoveel mogelijk studenten te bereiken in onze missie om computer science education te verbeteren en te verbreden. Oracle Academy trekt hierin op met instanties als ImpactConnecting voor een nog groter bereik.

Ontdek de kracht van Oracle Academy

Artikels met gelijkaardige interesses